L’encíclica franciscana del Papa, per a joves

IMG_0843La meravellosa encíclica, en el més pur estil franciscà, del papa Francesc, Laudatio Sii, és un text cabdal que hauríem d’incorporar a la nostra vida quotidiana tant els catòlics com totes les persones que comencen a entendre que salvar el planeta també depèn del que fem cada dia cadascun de nosaltres.

El salesià català Francesc Riu ha tingut, com admet ell mateix, la gosadia d’adaptar per primera vegada un text papal a un llenguatge juvenil. Al seu blog a Catalunya Religió, explica que va voler respondre a aquest repte: Com aconseguir que una encíclica el contingut de la qual interessa tothom sigui de fàcil lectura i comprensió per part dels joves, creients i no creients? ¿Seria possible adequar el llenguatge de tal manera que suscités d’interès dels joves i els invités a fet objecte de debat les idees que s’hi exposen?

El resultat és a punt d’entrar a les llibreries, en català i castellà, publicat per Edebé. El títol: Carta del PAPA FRANCESC — ECOLOGIA INTEGRAL. LECTURA de l’encíclica Laudato si’ amb JOVES.

—–

Més informació, aquí:http://www.catalunyareligio.cat/ca/articles/implicant-joves-amb-laudato-si

 

Deixa un comentari